Gratinovaný mangold s bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenZapékací misku vymažeme sádlem a větší polovinou brambor nakrájených na plátky poklademe na dno a po okrajích misky. Posolíme a popepříme.Na pánvi usmažíme gazdovskou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 343 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,00 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapékací misku vymažeme sádlem a větší polovinou brambor nakrájených na plátky poklademe na dno a po okrajích misky. Posolíme a popepříme.Na pánvi usmažíme gazdovskou…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle