Makové kytičky
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto rozdělíme na kousky a ty necháme chvíli odpočinout. Každý kousek naplníme mákem a zavřeme jako buchtu. Položíme švem dospodu, zmáčneme naplocho, nůžkami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto rozdělíme na kousky a ty necháme chvíli odpočinout. Každý kousek naplníme mákem a zavřeme jako buchtu. Položíme švem dospodu, zmáčneme naplocho, nůžkami…
Rozválené listové těsto pokrájíme na menší obdélníčky, naplníme nádivkou a zavineme. Silně obalíme v cukru, upevníme oříšky a dáme na plech na papír. Pečeme - no jako…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Šumavské zelňáky aneb Placky z kysaného zelí: Nejlepší jsou pečené v troubě a ochucené škvarky
5 večeří z ředkviček: Připravte si svěží pomazánku, grilované či pečené ředkvičky jako přílohu nebo báječnou pikantní polévku
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník