Broskvový koláč se šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto: Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při…
Výroba nepečeného cukroví přichází na řadu pár dní před Vánoci. K odležení stačí velmi krátká doba a některé druhy se mohou konzumovat ihned, jako například trubičky z…
Z mléka, cukru a krému dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot. Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva…
Nepečený moučník s piškoty a tvarohovo-pudinkovým krémem připravíte podle našeho receptu. Tento moučník je vyhledávaný pro rychlou přípravu a chutný krémový základ.…
Kávu necháme vychladnout,slijeme do misky a přidáme rum.Pomazánkové máslo našleháme se zakysanou smetanou.Na dno jakékoliv formy klademe piškoty namočené v kávě s rumem…
Osvěžující jahodové řezy se šlehačkovým krémem a vláčným kakaovým korpusem jsou doslova perfektním moučníkem do horkých letních dnů. Řezy můžete podávat k poobědové kávě…
Vosí hnízda alias včelí úly patří mezi oblíbené nepečené vánoční cukroví. Každá rodina má svůj osvědčený recept a jeden z nich vám přinášíme. Jemné rumové těsto, máslový…
Vosí hnízda alias včelí úly patří mezi oblíbené nepečené vánoční cukroví. Každá rodina má svůj osvědčený recept a jeden z nich vám přinášíme. Jemné rumové těsto, máslový…
Zakysané smetany dobře rozmícháme s vanilkovými cukry. Na dno dortové formy dáme piškoty, polovinu smetan, poklademe kompotem, opakujeme, nakonec přijdou piškoty.Formu…
Metličkou rozmícháme do úplného rozpuštění Galaretku v 200 ml horké vody (můžeme přihřívat ve vodní lázni) a pak vmícháme 300 ml kefíru. Dáme vychladit. Na dno formy…
Do mléka vysypeme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. Přilijeme smetanu a za stálého míchání zahříváme dokud se želatina úplně nerozpustí, je to za chvilku (pozor,…
Lehký nadýchaný piškot je pokrytý vrstvou skvělého krému z pudinku a zakysané smetany. Uvnitř krému se pak skrývají piškoty máčené v likérem ochucené kávě a dodávají tak…
Pokud jste milovníci nepečených dortů, zkuste připravit tento výborný pudinkový s banány. Po vychladnutí buďte velmi rychlí, na talířcích dlouho nepočká. Zvlášť pokud mu…
Nepečený, piškotový dort je osvěžující dezert, který obzvlášť v létě ocení celá rodina. Zakysaná smetana a čerstvé ovoce zaručují, že chutná skvěle. Díky jednoduché…
Nepečená roláda je recept, který zvládnou i naprostí začátečníci. Roláda krásně vypadá a ještě líp chutná, je to skvělý dezert i na sváteční chvíle. Jindy zas můžeme…
Vypracujeme těsto, vykrájíme kolečka nebo jiný tvar a upečeme.Na kolečka dáme kuličku náplně a přimáčkneme motýlkem vlašského ořechu.
Výborné kynuté koláče připravené podle osvědčeného receptu naplníme jemnou tvarohovou náplní, na povrchu je ozdobíme povidly a posypeme drobenkou. Aby krásně voněly,…
Pro začátek si uděláme lázeň (kastrol si napustíme vodou, druhý menší kastrol položíme do prvního kastrolu s vodou a dáme do něj čokoládů do té doby než se rozpustí) …
Krém: Vyšleháme obě šlehačky do tuha, smícháme s tvarohy a zakysanou smetanou, osladíme dle chuti a přidáme ztužovač. 1. vrstva piškot, 2. vrstva krém, 3. vrstva jahody…
Smetanu ušleháme do tuha. Přidáme cukr, tvaroh a prošleháme.Pak do skleničky klademe střídavě krém a piškoty namočené ve vaječném koňaku. Po obvodu skleničky dáme…
Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků připravíme tuhý sníh.Ke žloutkům přidáme cukr, vyšleháme do pěny a postupně přidáme mouku s práškem do pečiva, olej a nakonec…
Velké valašské frgály z kynutého těsta s bohatou sladkou náplní, posypané máslovou žmolenkou si jistě zamilujete. Frgály podle tohoto receptu zachutnaly i porotcům…
Velké valašské frgály z kynutého těsta s bohatou sladkou náplní, posypané máslovou žmolenkou si jistě zamilujete. Frgály podle tohoto receptu zachutnaly i porotcům…
Velké valašské frgály z kynutého těsta s bohatou sladkou náplní, posypané máslovou žmolenkou si jistě zamilujete. Frgály podle tohoto receptu zachutnaly i porotcům…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Nejlepší zmrzliny v Praze pro rok 2022: Kde mají skvělou pistáciovou, kde unikátní štrúdlovou a na kolik vás vyjde kopeček?
Co se jedlo v dobách Sámovy říše? Kaše se mastila lněným olejem, maso bylo na talíři každý den a výjimkou nebyl ani kůň
Držíte dietu, a přesto si chcete pochutnat na šťavnatém mase? Vyzkoušejte halogenový hrnec