Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rum - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Velikonoční cop

Velikonoční cop

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

K přicházejícím svátkům jara patří také spousta sladkých dobrot. Velikonoční cop s polevou z meruňkové zavařeniny a citronu, plný kandované pomerančové kůry zachutná…

Jaaja

90 min

Medvídek - stříkaný krémem

Medvídek - stříkaný krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Už dávno se k narozeninám nedávají jen kulaté dorty. Překvapte svou ratolest tímto medvídkovým dortem. Je z nadýchaného piškotového těsta, které je promazáno pudinkovým…

Mandlový zajíček

Mandlový zajíček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oživte Velikonoce s mandlovým zajíčkem - symbolem radosti, tradice a lahodné chuťové harmonie. Mandlové těsto s vůní rumu a rozinek, vytváří základ tohoto malého…

skrabal71

70 min

Újezdecké čokoládové plundry

Újezdecké čokoládové plundry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do části vlahého mléka dáme lžíci cukru, lžíci mouky a rozdrobíme droždí, promícháme a necháme vzejít kvásek. 50 g polohrubé mouky smísíme s 250 g másla a vytvarujeme…

Jaromira18

35 min

3-Barevný mazanec

3-Barevný mazanec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krásný trojbarevný mazanec připravíme z kynutého těsta, které rozdělíme na tři díly. Každý díl obarvíme a ochutíme jinak - mákem, mrkví a ořechy. Jednotlivé díly…

Kanyla

60 min

Pomlázky z kynutého těsta

Pomlázky z kynutého těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kynuté těsto je velmi tvárné a dává nám tak možnost z něj tvarovat a péct libovolné pečivo. K Velikonocům tak můžeme použít tento recept, ve kterém najdeme návod na to,…

Merylas

18 min

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoce bez spousty sladkých dobrot si nikdo nedovede představit. Na Zelený čtvrtek nezapomeňte upéct jidáše, které voní po medu, rumu a symbolizují plodnost a…

recepty73

50 min

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoce bez spousty sladkých dobrot si nikdo nedovede představit. Na Zelený čtvrtek nezapomeňte upéct jidáše, které voní po medu, rumu a symbolizují plodnost a…

recepty73

50 min

Editčiny hřebeny

Editčiny hřebeny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1/3 mouky (cca 130 g) zpracujeme s nastrouhaným (drobně nasekaným) tukem a uložíme do chladna.Do mléka přidáme cukr, 2-3 lžíce z odvážené mouky a droždí, umícháme a…

1 143 144 145

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více