Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Recept ještě nebyl hodnocenPařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 223 kJ / 53 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 23,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 2,30 g |
––– laktóza | 2,30 g |
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
V pánvi rozpustíme máslo s olivovým olejem, přidáme nakrájenou anglickou na papírové plátky, zarestujeme, přidáme papírově nakrájené houby, zarestujeme, osolíme,…
Uválíme těsto, aby bylo slabé. Těsto by mělo být čtvercové nebo obdélníkové, pak ho nařežeme na obdélníky a posypeme moučkovým cukrem. Dáme na 20 min do trouby…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny
10 nápadů na skromné, ale skvělé večeře z těstovin: Zvládnete je připravit do 30 minut!
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice? Stačí jen tři základní ingredience, správný postup a v lednici vydrží celý rok