Odlehčené Míša řezy
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 607 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 65,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Na dno formy dáme pečící papír střižený na míru a vyskládáme první vrstvu sušenek. Připravíme banány rozřízlé po délce na poloviny, čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a…
Mléko, vejce, olej našleháme, přidáme vše ostatní a mícháme, až se vše krásně spojí. Pečeme v pekáčku s pečícím papírem na 170 ° přibližně 15-20 min. Je potřeba…
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
Krém: Šlehačku vyšleháme do tuha. Do šlehačky opatrně zašleháme mascarpone, poprášíme cukrem a důkladně promícháme metličkou. Dle návodu připravíme želatinu, přidáme…
Lučinu, zhotovenou doma, cukry a zakysanou smetanu vyšleháme do pěny. Podle návodu přidáme želatinový ztužovač dr Oetkera a vmícháme ke směsi. Do vypláchnuté silikonové…
Těsto: Do sněhu z bílků postupně vmícháme cukr, žloutky, kakao, vodu a mouku. Těsto rozetřeme na velký plech a upečeme v troubě na 180 stupňů. Necháme vychladnout, poté…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý