Dip
Dip je omáčka, která se podává samostatně. Během konzumace se do ní namáčejí růžné pokrmy, např. masa, sýry nebo chipsy. Základem je často zakysaná smetana, jogurt nebo majonéza. Klasickou omáčkou se pokrm přelévá, do dipu pouze namáčí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dip je omáčka, která se podává samostatně. Během konzumace se do ní namáčejí růžné pokrmy, např. masa, sýry nebo chipsy. Základem je často zakysaná smetana, jogurt nebo majonéza. Klasickou omáčkou se pokrm přelévá, do dipu pouze namáčí.
Těstíčko na obalení je hmota, která se připravuje z mouky a mléka, ale také z minerálky, piva nebo… Číst dál
První zmínky o kefírové kultuře pocházejí z doby před 5000 lety z Kavkazu. Tibetské houbičky jsou o… Číst dál
Tilapie nilská je sladkovodní a teplomilná ryba. Její další názvy jsou tlamoun nebo okounovec… Číst dál
Tlačenka je masný produkt, obvykle z vepřového masa, který patří k tradičním výrobkům při… Číst dál
Toffee je cukrovinka, která se vyrábí karamelizací cukru nebo melasy s máslem. Známe ji hlavně v… Číst dál
Tofu je ryze přírodní rostlinný produkt, který se vyrábí podobně jako sýr, jen s tím rozdílem, že… Číst dál
Amarant neboli laskavec je prastará plodina. Jedná se o jednoletou teplomilnou rostlinu, která se v… Číst dál
Artyčok je teplomilná rostlina, podobná bodláku. Artyčok kardový se využívá jako potravina. Je… Číst dál
Karkade je ibiškový čaj, připravovaný ze sušených zdužnatělých květů ibišku súdánského. Je… Číst dál
Povijnice batátová nebo jedlá je tropická rostlina, jejíž hlízy známe jako sladké brambory. Hlízy… Číst dál
Citronová tráva je vytrvalá a poměrně statná rostlina. Pochází z jihovýchodní Asie.… Číst dál
Černé, zelené, polozelené, bílé, ale také červené, mohou být druhy čajů. Všechny pocházejí z… Číst dál
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Znáte hříšnou dobrotu zvanou griliáš? Vyzkoušejte jednoduchý návod na dokonalé spojení ořechů a karamelu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní