Jednoduché recepty pro začátečníky
Pokud kouzlo vaření a dobrého jídla teprve poznáváte, nemusíte se ničeho bát. Právě při práci v kuchyni totiž nejvíc platí - s chutí do toho a půl je hotovo! Nadšení a touha experimentovat s chuťovými kombinacemi je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se k tomu budete držet nějakých základních pravidel a předpisů zkušených hospodyní, nemůžete to pokazit.
I tak se v zástěře cítíte poněkud nejistí? Dodejte si sebedůvěru na opravdu snadných a rychlých receptech, které zvládne každý, třeba i dítě. Například takový závin; hotové listové těsto koupíte v obchodě a je už jen na vás, zda jej naplnítě jablky se skořicí, špenátem a lososem, nebo třeba šunkou a sýrem. Skvělá, rychlá, jednoduchá a zdravá je také domácí granola, která v ozdobném balení může posloužit i jako fit dárek. Levou zadní zvládnete i lívanečky z banánů nebo mozarrely, dále krémové zeleninové polévky či různé obilné a luštěninové kaše. Možností, jak začít a osvojit si základy kuchtění, je mnoho. Stačí si jen vybrat!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 9 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhněte se moučným červům i ztvrdlému cukru: 10 rad, jak správně uchovávat potraviny
Královské chutě: Monacká kněžna Charlene drží dietu, při které si může dopřát dezerty i „fish and chips“, a přesto zůstane štíhlá
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?