Caro
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Candát je sladkovodní, ušlechtilý druh ryby, obývající pomalu tekoucí vody, rybníky nebo zákoutí… Číst dál
Cappuccino je původně italský kávový nápoj, který si našel své příznivce i u nás. Obsahuje 1/3… Číst dál
Caprese je jednoduchý italský salát, pocházející z Kampánie. Obsahuje tenké plátky mozzarelly a… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Miřík celer je známá zelenina, patřící do čeledi miříkovitých. Celer pěstujeme pro kořeny a listy.… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce