Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Remoska

yanull yanull

První remoska byla vyrobena již v roce 1957. Od té doby je stále součástí mnoha kuchyní u nás i ve světě. Jedná se o malou přenosnou elektrickou troubu, ve které lze vařit i péci. Její výhoda je skladnost, nezabere tolik místa jako klasická trouba, spotřebuje i méně energie, a lze v ní připravit mnoho rozmanitých a chutných jídel.

Další pojmy z Kulinářského slovníku

Nátěstek

Nátěstek (také zákvasek nebo matka) je chlebový kvas zahuštěný moukou do hustoty tuhého těsta. Bývá… Číst dál

Natto

Natto je tradiční japonský pokrm z fermentovaných sójových bobů. Díky fermentaci dochází při jeho… Číst dál

Natto

Nektarinka

Nektarinka patří k nejoblíbenějšímu letnímu ovoci. Plody mají hladkou a lesklou slupku, která je na… Číst dál

Nektarinka

Nori

Nori je populární jedlá japonská mořská řasa, slouží jako mimořádně bohatý zdroj bílkovin, vitamínů… Číst dál

Nori

Nové koření

Nové koření jsou sušené plody pimentovníku pravého (Jamajka), s kořennou až palčivou chutí,… Číst dál

Nové koření

Ocet

Ocet má v kuchyni mnohem širší uplatnění než jako zálivka do salátů nebo jako čistící prostředek.… Číst dál

Ocet

Pojmy, které by vás mohly zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více