Nové příspěvky diskuze
Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední
o moderátorkách jsem nepsala, ale o redaktorkách.
Uvádíte „Redaktorky jsou pro Magazín, kde jsou komentáře VYPNUTY“ - u článku jsem nenašla jediné slovíčko o vypnutí komentářů. Komentář se odešle a třeba odpoví nějaký jiný čtenář, ale autor nikdy.
Příklad, že komentáře jsou funkční: MAGAZÍN - Sýrové bochánky bez kynutí
Konkrétní příklad neuvedu, už si nepamatuji, o co se jednalo - bylo to hned někde v počátcích uveřejňování těchto článků, a dohledat je nemám šanci.
Ještě mám dotaz: jak se dostat na starší články z magazínu???
Na stránce jsou uvedeny vždy jen poslední články a pod nimi „možnost přejít na libovolnou stránku“ , což ale (alespoň u mne) nefunguje - zadala jsem si str.402 (poslední z nabídky), ale nic. Jsou tam stále jen poslední články z července.
Děkuji Nadja
Případně uveďte konkrétní příklady.
Děkuji
Už jsem rezignovala a články nečtu, nebo nepíši do diskusí, protože je to zbytečné. Dnes se k nim dostanu jen tehdy (víceméně nedopatřením), pokud se článek objeví někde jinde, třeba na seznamu.cz (a po rozkliknutí se objeví článek odsud).
Domnívám se, že většina lidí sem chodí také proto, že je neotravují reklamy uprostřed receptu.
byl jsem upozorněn, abych se vyjádřil do této diskuze. Reklamy na webu jsou proto, aby web dokázal zaplatit nákladnou výrobu videoreceptů, serverů a v neposlední řadě lidi, kteří se o web starají: moderátorky, redaktorky, vývojáře a mnoho dalších. To, že se na toprecepty.cz objevuje reklama není žádná výjimka, drtivá většina webů má reklamu a drtivá většina ze stejného důvodu.
Mít web bez reklam je možné, je to v kompetenci moderátorek a tuto možnost dávají aktivním uživatelům, kteří přidávají recepty, fotografie nebo jsou jiným způsobe, prospěšní komunitě Topreceptů.
V tuto chvíli aktivně již několik měsíců pracujeme na možnosti odměňování aktivních uživatelů, kde jednou z mnoha odměn (výhod) bude web bez reklam. Pokud někdo nechce být akjtivní a stále by chtěl mít web bez reklam, bude mít možnost si tuto funkci zaplatit (poplatek v řádech deseti korun měsíčně).
Případně se ptejte
Recept https://www.toprecepty.cz/recept/74390-sunkovy-perkelt/
Eja57
před 32 minutami
jeremenkova: Je fajn, že jste registrovana od ledna 2023 a pamatujete Janu a staré časy. Nový nick, že. Nebudu spekulovat.
P.S. Iv, odklon to nebo smaž
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
jeremenkova
před 58 minutami
Eja57: Tak si kupte normy. A zkuste se chovat slušně k lidem. Že mi ten recept taky nesedí? Ano, je to pravda, ale nebudu se chovat takto. Můžeme diskutovat hodiny, co je třeba zelňačka. Ale to pak nemusí existovat tyto stránky, kam dávají lidé svoje nápady.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
jeremenkova
před 1 hodinou
cathleen (moderátorka): Až se sem vrátí úroveň, paní Jany Dorazimové, budou ty stránky zase dávat smysl. A ne. Slušnu formou to nenapsala. Jenom chtěla poučovat. A pokud se nepletu. Jsou tyto stránky o amaterských kuchařích. Nevaří se tady dle norem ČSN.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) Eja57
před 1 hodinou
jeremenkova: A taky se tady mnohokrát řešilo, že název má odpovídat receptu. A že by se měl ctít. Tady pokud si zadam do vyhledávání perkelt, tak očekávám recepty na perkelt. A tohle s perkeltem nemá společného vůbec nic.
Počet To se mi líbí 1 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) cathleen (moderátorka)
před 2 hodinami
jeremenkova: ne. I negativní komentář se dá přeci napsat bez vulgarrizmů. A že Eja57 nesouhlasila s obsahem receptu, to je přeci její názor, který napsat může Navíc slušnou formou psaný.
Chlebajez: když už vám sem pod recept opět píši, poprosím i o změnu hlavní fotografie. Při vkládání nového receptu je upozornění, že hlavní fotografie by měla být s hotovým pokrmem.
Děkuji!
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
jeremenkova
před 2 hodinami
cathleen (moderátorka): Nějak jsem to nepochopila. Nenapadla původně Eja57, Chlebajez? Kolikrát už se na těchto stránkách řešilo, že je to recept každého a ne, naučná stránka.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) cathleen (moderátorka)
před 4 hodinami
Chlebajez: Dobrý den, váš urážlivý komentář mažu. A vemte, prosím, na vědomí, že takto jsme se tady nikdy nebavili a bavit nebudeme.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) magdalenka
před 21 hodinami
Chlebajez: ???
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) Eja57
23. 7. 2023 08:45
Chlebajez: možná pro lepší pochopení textu si přečíst jen první a poslední větu
P.S. ale souhlasím, puristicka verze by bylo asi lépe
Počet To se mi líbí 1 Počet To se mi nelíbí 0
Smazat
(Invalid img) Chlebajez
22. 7. 2023 19:36
Eja57: puritánský • lpící na vnějškových pravidlech chování, zejm. v erotické a sexuální oblasti ...jen pro informaci, smetana tan není a dál jsem vás nepochopil. Jako perkelt z ryby?
Eja57
Je fajn ctít názvy pokrmů. Nejvíc puritanska verze perkeltu je maso, cibule a mleta paprika. Lze přidat rajčata a papriku. Perkelt se nezahustuje a nepatří do něj smetana. A je to rychlé jídlo, maso kuřecí, vepřové, i ryby.
Tohle nemá s perkeltem společného vůbec nic, tohle je směs dušená v troubě.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko je vidět,že je umíš a všici v rodině je mají…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„tara23: Zase 6 plechů?“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Blahodárné bylinky by měly patřit do každé kuchyňky
Hraběnčiny řezy: Oblíbený český moučník z jablek se snadno dělá a chutná božsky. S vlašskými ořechy nebo rozinkami je ještě lepší
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Sýrové bochánky bez kynutí: V báječně křehkých a nadýchaných chuťovkách nesmí chybět výrazný sýr a koření