Červená pomazánka s obložením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 135 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,74 g |
Tuky | 52,37 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 12,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Červená pomazánka byl pracovní název u nás doma a dnes už jí jinak neříkáme.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2013 20:19
25. 10. 2011 16:07
Ale u takové dobroty by mi i ty narvané koutky nevadily+12
25. 10. 2011 08:34
24. 10. 2011 08:45
23. 10. 2011 20:13
23. 10. 2011 19:47
23. 10. 2011 19:45
23. 10. 2011 19:44
23. 10. 2011 19:27
23. 10. 2011 19:21
23. 10. 2011 19:12
23. 10. 2011 19:09
23. 10. 2011 19:07
23. 10. 2011 19:03
23. 10. 2011 19:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 5 sekundami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 25 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 59 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka on line
Suroviny: sýr tvrdý, protlak rajčatový, olej, cibulka, pepř, sůl, cukr, vejce, máslo, sýr niva
Červená pomazánka s obložením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9D0
17 názorů