Vejce v sýrové misce s kaviárem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,18 g |
Tuky | 16,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 699 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 4,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá nebo nechce kaviár, použije různé bylinky, jiný druh nastrouhaného sýru nebo jemně nastrouhanou šunku, kterou přidáme ještě do pánvičky, než se vejce dodělá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2021 21:20
Simona Skolakova: Super, tesim se!
17. 3. 2021 19:05
casino: Veronika.Hrozna: po dlouhé době jsem se od srdce zasmála
17. 3. 2021 18:43
casino: Proto tam byly ty bliny, dvě decka vodky chtějí tak 3-4 mastné bliny s kaviárem, aby měly ty rybičky z kaviáru v čem plavat ! No! Držet krok a pohár, je záležitost zakusku, bez něj by to nešlo, i když u nás by rodilej Rus taky nedal 12 piveček! Také máme svá tajemství!
17. 3. 2021 10:01
hospodyne:
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
17. 3. 2021 08:17
hospodyne: To asi záleží na břichu. Z mého by utekl, je příliš vyklenuté.
16. 3. 2021 21:13
casino: Pod stromečkem jsem našla 50g konzervičku kaviáru z jesetera. Ještě jsme ho neotevřeli. Ale teď mám dilema, jak ho správně rodině naservírovat. Jestli na ruce nebo na břiše Co se Vám osvědčilo?
16. 3. 2021 20:30
"Další možností (gurmánské) konzumace je pojídání kaviáru, který na krátko získal teplotu lidského těla. Proto se kaviár pokládá na hřbet ruky a teprve z něj se konzumuje. Případně na břicho vašeho partnera či partnerky."
16. 3. 2021 19:35
4. 5. 2020 20:37
krásný nápad
4. 5. 2020 19:18
Moc hezký nápad na chutnou rychlovku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 6 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 39 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr, vejce, kaviár, pepř mletý, sůl, bazalka čerstvá
Vejce v sýrové misce s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp8l
10 názorů