Pečené jehněčí na tymiánu
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 84,18 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 08:36
2. 6. 2020 08:28
2. 6. 2020 08:21
Aj tej slaniny aj cesnaku si predsa každý môže podľa chuti pridať alebo ubrať. To by sme takto mohli pokračovať o tymiáne (nie je snítka ako snítka), ani bobkové listy nie sú rovnako veľké...podľa mňa zbytočná debata.
2. 6. 2020 07:56
Ale no tak, dámy, někam zdrhla jedna nula...
Inu, stane se...
No a navíc není zcela jisto, zda to autorka nemyslela skutečně tak jak stálo psáno, že
2. 6. 2020 06:04
1. 6. 2020 22:34
1. 6. 2020 20:40
1. 6. 2020 20:39
1. 6. 2020 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 22 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 28 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: slanina, brambory, sůl, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, tymián čerstvý, česnek, voda
Pečené jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8A8
9 názorů