Jehněčí s mátovým jogurtem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,57 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 12,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2020 08:00
Eja57: Ďakujem. Ja príliš mäso nemusím, ale jahňacinka je moja srdcovka. Mám zdroj, domáci chov, na jeseň vždy kúpim a mám zásobičku.
21. 7. 2020 07:47
Už jsem objednala na víkend kotletky....to bude tááááák moooooc dobrý jehněčí, máta, jogurt, fazolky, česnek....
Dala bych sto bodíků...( moc nechápu, proč jich je jen pět....)
Dala bych sto bodíků...( moc nechápu, proč jich je jen pět....)
20. 7. 2020 21:16
Eja57: Díky za upozornenie.
20. 7. 2020 21:07
Och
Terezko - upřesni v postupu asi - těch 6 minut asi dohromady, ne z každé strany?
Terezko - upřesni v postupu asi - těch 6 minut asi dohromady, ne z každé strany?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 19 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 25 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 48 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máta má kromě příjemné vůně a chuti také mnoho příznivých účinků na naše zdraví. Poradíme, jak ji sbírat a využít
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: pepř, sůl, olej, lusky fazolkové, česnek, jogurt bílý, česnek, máta, sůl
Jehněčí s mátovým jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmOr
4 názory