Makrely pečené po řecku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 81,09 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 43,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2021 21:17
MamlajdaD: Měli jsme kočku, která milovala perník. Perníku dala přednost i před voňavým masem.
30. 9. 2020 20:24
Eja57: Děkuji za komentář! Opravdu jsem se s takovou kočičkou nikdy nesetkala, je to zajímavé, co všechno někdy zvířatům chutná! A že jsem pár kočiček také měla. A jedna byla opravdu vyjímečná, o té by se dala napsat přinejmenším povídka, ale jestli by jedla olivy, to jsem nezkoušela. U pejsků je hodně takových kteří běžně chroupou zeleninu, dokonce i česnek, můj poslední pejsek, tedy psí slečna, ta milovala i mandarinky, a na záhoně kradla jahody (a myslela, že jí nevidíme) atd, o tom by se toho dalo napsat hodně a každý by mohl něco přidat ze své zkušenosti. Možná by to chtělo založit nové vlákno v diskuzi a psát si tam zážitky se zvířátky.
30. 9. 2020 19:58
MamlajdaD: moje úplně obyčejná kočka evropská olivy taky milovala ( ale pouze zelené), ale nikdy by nevzala do úst nic, co jen vzdáleně vonělo rybou...
30. 9. 2020 19:40
MamlajdaD: Ano je to zvláštní rasa-všežrálekMisku s olivama nebo jendohubky nesmíme nechat bez dozoru,jinak máme smůlu
30. 9. 2020 18:29
Anna Kocikova: Děkuj
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
30. 9. 2020 17:58
Na olivách ujíždí i náš kocourRecept se mi líbí a určitě vyzkoušímDíky za něj
30. 9. 2020 16:51
MamlajdaD:Dekuji za pozdrav a zaroven ho predavam do Cech. Hezky den preji.
30. 9. 2020 10:12
Jaromíra18: Moc děkuji za tvůj komentář! Dělala jsem studenou verzi a bylo to moc dobré, přesto, že jsem tam zapoměla přidat to víno. Já mám sice víno v receptech ráda (pivo moc ne), ale chybička se vloudila. I tak to bylo opravdu dobré. A pokud máte rádi i olivy, tak můžu jen doporučit!
30. 9. 2020 10:03
hazel: Máš naprostou pravdu, že je to počeštěný výraz, převzatý z angličtiny, je to přesně jak píšeš. Ale tady v Česku už zdomácněl. Dovolím si ti poslat do Kanady srdečný pozdrav, jsi velice sympatická dáma, i tvoje recepty jsou moc pěkné!
30. 9. 2020 09:14
Moc pěkné a dobré, určitě udělám.
29. 9. 2020 23:46
MamlajdaD: Dekuji, asi je to poanklictena cestina ze, protoze" I like It" - "libi se me to ". Jinak ten recepis vypada uzasne. Vsichni jste zde velice dobri ,a temer vsechny recepisy se me moc libi. Hezky vecer preji.
29. 9. 2020 22:55
bofinka: No recept z mé hlavy není, ale je to zatraceně dobré! Ale kde nebo odkud jsem kdysi recept získala, to už nevím, nepoznačila jdem si to. Pokud máš kečup domácí, nebo kvalitní koupený, tak to nemá chybu. A jestli to přesně tak dělají i Řekové, to nevím, je možné, že je recept "počeštěný" pro naše chuťové zvyklosti. Miluji ryby, miluji olivy a moc jsem si pochutnala! Zkus a uvidíš.
29. 9. 2020 22:42
mika59: Dík za výpomoc!
29. 9. 2020 22:41
Ryby s kecupem a cukrem po recku . . . .dost nepravdepodobne
29. 9. 2020 22:40
hazel: Lajk je ten palec nahoře vedle receptu, na který když klikneš, tak dáváš receptu svůj hlas, že se ti recept líbí. Právě tomu se říká dát lajk, lajkovat. Lajkování je tedy dávání kladného hodnocení pomocí toho zvednutého palce nahoře vpravo vedle receptu. Snad jsem ti to dobře vysvětlila.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 44 minutami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Právě bylo uvařeno:
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 39 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 11 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 12 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 13 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Oblíbené zákusky - makronky. Jednoduchý návod bez vaření cukru tak, abyste uspěli hned napoprvé
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Další recepty
Suroviny: makrela, citron, cibule, kečup sladký, sůl, víno červené, cukr, olivy zelené, olivy černé, olej
Makrely pečené po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qml
19 názorů