Bratwursty rostlinné
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 872 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,55 g |
Tuky | 34,73 g |
Vláknina | 13,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 120,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Komu je nesympatický plast, lze balit i do rýžového papíru. K tomu ve velké pánvi nebo míse ohřejte vodu, vložte rýžový papír po dobu nutnou k jeho změknutí. Vyjměte, uložte na pracovní plochu, položte osminu těsta ve tvaru klobásy, přehněte postranní kraje papíru přes špice klobásy, přehněte část papíru, která je vám blíž přes klobásu a zarolujte. Klobásy pečte v troubě a pravidelně potírejte olejem nebo vodou (nebo marinádou ze sójové omáčky, oleje a koření). Klobásy v rýžovém papíru nelze napařovat či vařit, papír by úplně rozbředl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 13 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 41 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 43 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat broskve. Vyzkoušejte džemy, kompoty a pálenky
15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mouka, mouka cizrnová, droždí lahůdkové, cibule sušená, zázvor sušený, pepř černý, paprika sušená pálivá, voda, olej rostlinný, sladidlo, česnek, majoránka, sůl
Bratwursty rostlinné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WY7W
0 názorů