Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 9 809 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,99 g |
Tuky | 28,61 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 903 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 292,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Katsu je klasické japonské jídlo, (které se snadno dělá jako náš řízek), podávané s rýží a přelité omáčkou.
Kuřecí katsu má své jméno od katsuretsu, což v japonštině znamená kotleta. Styl Katsu je forma vaření, která zahrnuje smažené kotlety a jiné maso nebo mořské plody, obalené v panko strouhance.
Panko strouhanku vyrobíme snadno z bílého toustového chleba bez kůrek. Nahrubo krajíčky nastrouháme,
usušíme na pečícím papíru cca 3 minuty v předehřáté troubě na 150° C a necháme vychladnout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2021 17:04
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
6. 4. 2021 16:57
6. 4. 2021 10:37
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
6. 4. 2021 09:42
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
***
"...získáme tak čtyři malé kousky každého kuřecích prsa"
Ale obrázek s tímto patrně nekoresponduje...
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
***
"... olej dostatečně horký (kolem vložené špejle se dělají bublinky)
Když už mám po ruce strouhanku, tak dám špetičku do oleje a také se dělají bublinky když je olej dostatečně vřelý
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 1 hodinou
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 1 hodinou
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 9 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno 12. 6. 2024 10:55
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 10 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 10 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 13 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 13 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 15 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 15 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 15 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, tonkats, kečup sladký, omáčka worcesterová, omáčka sojová, hořčice dijonská, mirin, víno
Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPjL
4 názory