Jablečný perník s čokoládou
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 183 kJ / 3 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,61 g |
Tuky | 194,94 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 447,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Forma - 35x25 cm
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 4 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 11 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr třtinový, prášek do pečiva, jablko, vejce, kakao, koření do perníku, olej slunečnicový, mléko, čokoláda
Jablečný perník s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BwOQ
0 názorů