Uzený jazyk v křenovém aspiku
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
Tuky | 142,55 g |
Vláknina | 7,27 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 11,95 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2023 23:33
janatka: Děkuji, u nás také tak
9. 2. 2023 22:50
Teda vypadá to úžasně. Tak u nás by se to sež..... bleskovou rychlostí
9. 2. 2023 14:05
Marie Svarcova: Tak to mě mrzí, u nás tohle mizí rychlostí blesku
9. 2. 2023 08:22
vypadá to velmi dobře a určitě i tak chutná ale mám smůlu, že to nikdo jiný než já v rodině nemá rád
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 1 hodinou
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 8 minutami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 45 minutami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 8 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 12 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 13 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nechte se inspirovat velkým přehledem nejlepších nápadů ze studené kuchyně. Spotřebujeme i zbytky z přípravy teplých jídel
Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Další recepty
Suroviny: jazyk hovězí uzený, mrkev, petržel, cibule, bulva celerová, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, ocet vinný, želatina, majonéza, sýr žervé, křen strouhaný, paprika
Uzený jazyk v křenovém aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6nM4
4 názory