Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je ťuknutí do vzdálené exotické kuchyně kompletní!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 972 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 66,65 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 27,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace Prima Fresh, upraveno. Stir-fry je asijská technika vaření, znamená míchej a smaž.
Do wok pánve se postupně přidávají suroviny, které se za častého nebo stálého míchání smaží na troše tuku. Během chvilky máme měkké, křehké maso a chutnou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2023 12:45
23. 8. 2023 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 1 hodinou
Citrusový džem
Přidáno před 5 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 2 hodinami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 3 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 4 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Strapačky nebo halušky: Jaký je mezi nimi rozdíl a z čeho se připravují
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: maso mleté, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, oříšky, ústřicová omáčka, omáčka sojová sladká, sojová omáčka světlá, solamyl, voda
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6822
2 názory