Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Šťavnaté kuřecí stehno, naložené přes noc v podmáslí, obalené v mouce se směsí koření a usmažené do křupava, podávané s lehce štiplavým zelným salátkem. Oběd, který stoprocentně sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 349 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 79,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 437,17 g |
Postup přípravy
-
TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.
-
TIP
Věděli jste ale, že se zelí dá použít i v dezertech? Stačí ho nastrouhat, přidat skořici, jablka a máte výbornou sladkou svačinku!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2023 08:55
maso naložené v podmáslí nebo jogurtu je krásně pak šťavnaté a velmi dobré, používám i na jiné druhy masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 4 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak si ulehčit smažení koblih? Pečicí papír zajistí jejich nadýchanost i krásný tvar
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, podmáslí, mouka hladká, česnek sušený, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, majoránka, zelí červené, křen, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, olej
Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkm8w
1 názor