Račí ocásky - salát či pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 364 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem: Kouzlo báječné chuti a vůně sladké omáčky je ve vanilkovém lusku a husté smetaně
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Sladké obědy (nejen) pro děti: Jak nepřipálit krupicovou kaši a upéct dokonalou zemlbábu?