Červená omáčka s medvědím česnekem - k těstovinám
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť…
Palačinky jsou jedním z pokrmů. které můžeme připravit se sladké, ale i slané verzi. Tentokrát nás čeká ta méně častá, slaná verze. Do pohankových palačinek s medvědím…
Vaječná omeleta je snídaně šampionů, pozdní svačina i večeře „co dům dal“. Je nadýchaná, šťavnatá a dá se připravit na desítky způsobů. Na jaře do ní přidejte posekaný…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Krásně křupavé bramboráky, naplněné špenátem z mladých kopřiv jsou opravdovou dobrotou. Neváhejte a s chutí se pusťte do přípravy. Vaši strávníci tento pokrm zajisté…
Krásně křupavé bramboráky, naplněné špenátem z mladých kopřiv jsou opravdovou dobrotou. Neváhejte a s chutí se pusťte do přípravy. Vaši strávníci tento pokrm zajisté…
Vyzkoušejte ozvláštnit běžnou přílohovou rýži přidáním kukuřice a medvědího česneku. Jednoduché, ale opravdu lahodné. Rýži si nejlépe vychutnáte v kombinaci s pečeným…
Příroda se pomalu zelená a začínají pomalu růst mladé kopřivy. Nevíte jak tuto bylinu využít? Vsaďte na lahodné smažené karbanátky, které krom kopřiv obsahují sójové…
Kdo by neodolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému řízku? Zkuste do nich přidat tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto připravené řízky si…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
V této krémové polévce spojíme dvě delikátní suroviny - aromatický svěží medvědí česnek a václavky, které máme od podzimu zamrazené. Výrazné chutě na závěr zjemníme…
Ochutnejte tuto sytou polévku plnou bylinek a chutí. Polévku s doměkka uvařenou kapustou ochutíte voňavým libečkem a výborným medvědím česnekem. Na závěr je ještě třeba…
Špenát je doslova nabitý spoustou prospěšných látek. Jarní krémová polévka je plná chutí a díky ricottě je krásně jemná. Před podáváním ji můžete ozdobit smetanou a…
Placičky různých druhů a chutí jsou skvělou svačinou či večeří. Na tyto placky budeme potřebovat uvařené brambory, které smícháme do směsi s nastrouhaným sýrem a lístky…
Vepřová kotlety jsou aromatické a šťavnaté. Ke kotletám připravte houbovou směs s medvědím česnekem a cherry rajčátky. Vydatný pokrm, který se perfektní hodí k nedělnímu…
Tato příprava medvědího česneku, je podobná klasickému špenátu, s tím rozdílem, že na zahuštění použijeme pomazánkové máslo a nebudeme potřebovat žádný prolisovaný…
Tato příprava medvědího česneku, je podobná klasickému špenátu, s tím rozdílem, že na zahuštění použijeme pomazánkové máslo a nebudeme potřebovat žádný prolisovaný…
Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…
Malé roztomilé, barevné jednohubky skvěle doplní studenou mísu, na kterou můžete naskládat další pohoštění. Tyto zeleninové palačinky bude stačit po odležení opatrně…
Snídaňová vajíčka můžeme připravit na spoustu možných způsobů, třeba i v mikrovlnné troubě. Omeleta s camembertem, plná bylinkové chuti, vám pomůže zpříjemnit start do…
I ne zcela čerstvý chléb můžeme proměnit v pochoutku. Pomažeme ho směsí z kopřivových listů, vajec, žervé a bylinek, posypeme čedarem a zapečeme. Kopřivy můžeme nahradit…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami