Buchta HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Když je chuť něco malého zobnout, vyplatí se mít v zásobě listové těsto. Jakmile je doma, bude vyhráno. Do půlhodiny bude hotové slané nebo sladké pohoštění. Malé…
Tato jemná a lahodná roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem je ideálním dezertem pro každou příležitost. Nadýchané těsto se perfektně snoubí s lehkým…
Kdo by neznal tenhle poklad české kuchyně - tradiční Honzovky, nejlepší jsou s tvarohem, ale ať se rozhodnete naplnit je čímkoli, nikdy vás nezklamou. Jsou úžasně vláčné…
Malé dortíčky, co potěší mlsné jazýčky. Takové najdete v tomto receptu. Korpus je osvěžen banánem a jablkem. Jednoduchý krém z jogurtu a pudinku doplní pikantní…
Tyto lahodné řezy si vychutnáte s hrnkem vašeho oblíbeného horkého nápoje. Vláčný kakaový korpus potřete jemným svěžím krémem z jogurtu a zakysané smetany. Krém můžete…
Suroviny na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, upečeme při 180 stupních.Šlehačku, ztužovač, puding dáme do uzavíratelné nádoby, zavřeme a…
Sezóna jablek se chýlí ke konci a je potřeba je zpracovat. Zkuste tento výborný nedělní dezert. Na tmavém nízkém korpusu je osvěžující náplň doplněná lehkým, mírně…
Plátek lahodné rolády se hodí ke svátečnímu kafíčku po nedělním obědu. Zkuste připravit roládu podle osvědčeného receptu. Tvarohovo-smetanový krém se sušenými malinami…
Jednoduché malinové řezy s krémem jsou lahodným dezertem právě pro vás. Tato dokonalá kombinace křehkého piškotového těsta, svěžího ovocného jemného krému a kopečku…
Vyšleháme pevný sníh z bílků. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a zašleháme mouku. Do žloutkové směsi přidáme ušlehaný sníh, poprášíme kypřícím práškem a lehce jej…
Roláda v nás vyvolá vzpomínky na naše dětství, kdy je hojně, jako sladký dezert, připravovaly naše babičky. Pudinková roláda, plněná ovocem a krémem vonícím po vanilce,…
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Do uzavíratelné misky nalijeme smetanu, přisypeme crém Olé a nakrájené broskve. S miskou klepeme dokud smetana neztuhne. Připraveným krémem potřeme korpus a dáme přes…
Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou jsou lahodným dezertem, který v sobě snoubí křupavost ořechového těsta s jemnou chutí tvarohu a osvěžujícím…
Vejce vyšleháme s cukrem, vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem, vlijeme mléko a olej. Vše dobře promícháme ( prošleháme ) a vlijeme na plech vyložený…
Jahody opláchneme, odstraníme okvětní lístky a dáme do vhodné nádoby. Šťouchadlem na brambory je rozmačkáme, podle potřeby osladíme medem a promícháme.Do druhé hlubší…
Ve vodní lázni rozehřejeme smetanu, rozpustíme v ní čokoládu, metličkou rozmícháme cukr s kakaem a necháme vychladnout.Ve studeném pak dobře rozmícháme pudink, necháme…
Osvěžující pohár ze zakysané smetany přijde vhod nejen v letních dnech. Má příjemně vanilkovou chuť a na povrchu jej zdobí nastrouhaná Margot tyčinka a mandarinky. Tento…
Žloutky šleháme do pěny s vařící vodou, pak přidáme polovinu cukru a vyšleháme. Bílky vyšleháme do tuha a zašleháme druhou polovinu cukru. Žloutkovou hmotu opatrně…
Žloutky vyšleháme s horkou vodou a cukrem do světlé pěny, lehce přimícháme ušlehaný tuhý sníh z bílků a nakonec prosátou mouku s práškem do pečiva. Pečeme na plechu…
Nejprve uvaříme rozpustnou kávu, osladíme a necháme vychladnout. Vejce a olej šleháme asi 3 minuty, přidáme cukr, vanilkový cukr, mléko a rumovou tresť. Nakonec přidáme…
Dezerty do skleniček se výborně hodí za každý nedělní oběd. Pokud jsou takto krásně sluníčkově zářivé, úplně si říkají o přípravu o jarních svátcích. Není potřeba želé…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami