Játrové knedlíčky patří mezi oblíbené polévkové zavářky. Jak na ně?
Vývar s játrovými knedlíčky, to je klasika, která nikdy nezestárne. Polévka s touto zavářkou se považuje za slavnostní začátek celého menu. Aby tomu tak ale skutečně bylo, je potřeba znát pár kuchařských fíglů, jak knedlíčky správně udělat, aby těsto nebylo moc řídké a knedlíčky se nerozvářely, nebo naopak moc tuhé a knedlíčky pak nebyly jako golfové míčky. Zkrátka, udělat skvělé chutné knedlíčky není jen tak. Proto nabízíme rady a tipy, jak na to plus ověřené čtenářské recepty, ze kterých si jistě vybere každý. Zkuste to s námi!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Přečtěte si Zobrazit více
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Znáte aeropress? Je malý, skladný, levný a připravíte v něm kávu v práci i na cestách
Zálivka je koruna salátu! Dotáhněte klasiku k dokonalosti, anebo vyzkoušejte něco nového!