Křupavý toast s mozzarellou a šunkou: Připravte skvělou snídani podle videonávodu
Snídaňový toust, či chcete-li sendvič, je naplněný sušenou (parmskou) šunkou a mozzarellou, takže skutečně zasytí. K jeho skvělé chuti přispívá ještě opečení na pánvi, které zajistí přímo neodolatelnou křupavost.
K přípravě rychlého snídaňového toastu (sendviče) budete potřebovat pouze toastový chleba, nejlépe domácí pesto, mozzarellu, sušenou (parmskou) šunku a máslo. Rozehřejte pánev a jdeme na to, je to skutečně jednoduché.
Mohlo by vás zajímat
Jak si připravit snídaňový toast
Trvá to opravdu jen pár minut, ale pozor, nespalte se.
- Na toastový chléb naneseme pesto a poklademe ho nakrájenou mozzarellou a plátky sušené šunky. Můžeme přidat ještě jednu vrstvu, a to cherry mozzarellky.
- Přiklopíme druhým plátkem toastového chleba.
- Na pánvi rozehřejeme máslo a položíme na ni naplněný toast. Pohybujeme toastem krouživými pohyby po pánvi, aby se máslo dostalo všude.
- Potom toast otočíme a opečeme i z druhé strany. Toast otočíme minimálně třikrát.
Mohlo by vás zajímat
Tousty jsou skvělou svačinou na cesty, dokážou nahradit i oběd.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Komentáře