Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Sekaná je jednoduchým pokrmem z mletého masa. V tomto receptu necháme šišku masa péct v pomalém hrnci. Na základ pod maso použijeme cibuli a chuťově výrazný celer. Zelenina a vypečená šťáva se pak stane, spolu se smetanou, lahodnou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 639 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,59 g |
Tuky | 175,21 g |
Vláknina | 44,27 g |
Cholesterol | 627 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 93,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rozmixování, naředění a prohřátí omáčky můžeme také udělat v klasickém hrnci na sporáku. Prohřátí bude rychlejší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2024 21:23
19. 2. 2024 21:31
21. 11. 2023 12:01
20. 11. 2023 22:59
20. 11. 2023 21:49
20. 11. 2023 12:29
18. 11. 2023 20:30
18. 11. 2023 20:03
18. 11. 2023 15:22
18. 11. 2023 12:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 44 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 46 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 57 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: maso mleté, špek, cibule, česnek, vejce, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, strouhanka, celer, cibule, smetana na vaření
Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER09k
Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,0 (2×)