Koprová omáčka
Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 39,60 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2024 12:51
8. 5. 2024 12:31
14. 3. 2024 21:10
2. 2. 2024 18:53
22. 1. 2024 15:33
8. 11. 2023 16:39
30. 9. 2023 12:44
30. 9. 2023 11:03
14. 9. 2023 21:53
13. 8. 2023 21:56
13. 7. 2023 11:07
8. 5. 2023 13:08
29. 4. 2023 13:18
21. 3. 2023 14:12
28. 9. 2021 20:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 31 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 48 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 54 minutami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 55 minutami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr
Koprová omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg5V
138 názorů