Perník z jablek
Snadný hrnkový perník s jablky, který připraví i začátečník. Jablka máme v kuchyni prakticky celoročně, takže se takový perník nabízí jako nejsnadnější moučník na víkend. Vše společně smícháme a upečeme. Perník můžeme pak polít i čokoládou.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 17 539 kJ / 4 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,26 g |
Tuky | 143,85 g |
Vláknina | 41,60 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 574,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2024 16:39
10. 1. 2024 13:35
10. 1. 2024 12:10
9. 1. 2024 15:16
8. 1. 2024 10:40
8. 1. 2024 09:57
7. 1. 2024 20:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 13 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Časté chyby při pečení perníku na plechu: Dodržte základní pravidla a perník bude jako od cukráře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, jablko, prášek do pečiva, vejce, kakao, olej slunečnicový, mléko, rum, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá
Perník z jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0yL
7 názorů