Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Se zapečenými bramborami snad nikdy nešlápnete vedle. Tenké plátky brambor jsou proloženy mletým masem, slaninou, vajíčkem a cibulí. Na závěr pečení pak nahoru brambor dejte ještě plísňový sýr, skvěle doplní chuť celého pokrmu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 459 kJ / 2 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,66 g |
Tuky | 211,85 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,86 g |
Sacharidy | 70,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z kuchyně Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2024 08:56
Přeji krásný víkend…
3. 5. 2024 21:01
12. 3. 2024 21:29
12. 3. 2024 20:21
11. 3. 2024 17:22
11. 3. 2024 08:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 52 minutami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 57 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak oloupat uvařená vajíčka. Použijeme jednoduchý postup, který znaly už naše babičky
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: brambory, maso mleté, slanina anglická, vejce, vejce, sýr brie, cibule, sůl, pepř mletý, smetana, tuk
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmJL
6 názorů