Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Nezůstávejte v kuchyni pouze u rybího filé z tresky. Je spousta výborných ryb, které lze koupit. Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu, nebo jen v mouce, ale skvělý bude i s omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 973 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,74 g |
Tuky | 67,13 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 32,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu nebo jen v mouce, zkusila jsem s omáčkou, která se k rybám hodí a výsledek mile překvapil.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2024 08:20
22. 4. 2024 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablkami
Přidáno před 56 minutami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 2 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 2 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 4 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 4 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Lze grilovat mražené ryby? Rozhodně ano a my vám poradíme, jak na jejich správné rozmrazení
Další recepty
Suroviny: štikozubec, sůl, mouka hladká, ghee, tymián, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli paprika čerstvá, mrkev, zelí pekingské, cuketa, cibulka jarní, voda, omáčka rybí, omáčka sojová tamari, omáčka chilli sladká, škrob, koriandr čerstvý
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QlD
2 názory