Fazole " morituri te salutant "
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS : To pívo bych raději nevynechával . . . :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2015 20:34
cecilka:
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
24. 2. 2015 19:47
Víťo,ten Tvůj"hubopal"by chutnal manželoviale já bych si také ždibek dala,mňam
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
24. 2. 2015 18:05
cecilka: Určitě se nic nestane,když tam dáte "poctivé" domácí fazole
24. 2. 2015 13:46
U nás má hlavně manžel rád "plechovkové" fazole a na ostro. Podobně i dělám. Jen určitě ne 30 minut. Já více méně jen prohřeju, pokud dávám klobásu, tak malinko déle, ale tak do 10 minut.
24. 2. 2015 13:38
Asi to bude skvelé jedlo, no obávam sa, že keď po toľkých štipľavých prísadách poviem "zápalka", vyšľahne mi z úst pekelný oheň. Viď Pelíšky.
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
23. 2. 2015 17:13
casino: No, píši levou ale jinak si "vše" dělám pravou ! A těch 20 minut bych bral vskutku jako maximum! Raději ten čas ještě opravím....
23. 2. 2015 16:55
No a nebylo by lepší, než beztak už někdy rozvařené fazole z PLECHU 20 minut (a ještě chvilku) vařit, použít raději mletý vavřín?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: salát z plechovkové fazole video recepty fazole z plechovky
Suroviny: fazole červené v chilli, klobása, cibule, česnek, bobkový list, tabasco, kečup sladký, feferonka sterilovaná
Fazole " morituri te salutant "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2w4
7 názorů