Bellini koktejl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 378 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2015 23:51
casino: a já si vzpomněl,co to dělalo s námi, dětmi,když jsme se pustily do višní ,co zbylo po strýcově víně.A ještě:sebral nám je a hodil na hnůj.....to pak slepice dělaly kotrmelce a snad i piruety....
24. 8. 2015 22:38
Jitkas:
No, toto je selanka ve srovnání s tím, co lidstvo udělalo z jeho carpaccia...
Dooga:
U tohoto jsem si vzpomněl na letní italské pití
rcp psát nebudu, nestojí to za řeč, ale snad dovolíte to dát sem:
Vemte zralé, ale avšak nepřezrálé broskve (Italové by použili odrůdu percoche určenou specielně pro tento účel, ale tady jsem ji ještě nepotkal), nakrájejte na kusy a ve džbánu zalejte bílým stolním vínem. Nechte pár hodin v lednici a pak podávejte s brčkem a napichovátkem pod slunečníkem... (pozor na děti, ty brosqe jsou posléze poněkud přiopilé)
No, toto je selanka ve srovnání s tím, co lidstvo udělalo z jeho carpaccia...
Dooga:
U tohoto jsem si vzpomněl na letní italské pití
rcp psát nebudu, nestojí to za řeč, ale snad dovolíte to dát sem:
Vemte zralé, ale avšak nepřezrálé broskve (Italové by použili odrůdu percoche určenou specielně pro tento účel, ale tady jsem ji ještě nepotkal), nakrájejte na kusy a ve džbánu zalejte bílým stolním vínem. Nechte pár hodin v lednici a pak podávejte s brčkem a napichovátkem pod slunečníkem... (pozor na děti, ty brosqe jsou posléze poněkud přiopilé)
24. 8. 2015 20:00
Jitkas: Jasně - proto je tu diskuse. Já jen jak jsem popil, tak jsem poslal dál.
24. 8. 2015 19:54
Dooga: Toz chybuji...Bellini je nejznamejsi italsky aperitiv, vymyslel ho famozni G.Cipriani v Haris'Baru v Benatkach, proto jsem si dovolila....
24. 8. 2015 19:35
Jitkas: Jiný kraj - jiný mrav. Takto to pijí u Ženevského jezera.
24. 8. 2015 19:29
Vino zasadne prosecco, broskve bilomasite (nedelam si legraci) a bez pridani cukru. Nemel by se pouzivat mixer, ale broskve, nejlepe oloupane rozmackat a pomalu vmichat ledove vino, sklenicky nejlepe flut (aby neutikaly "bublinky").
24. 8. 2015 19:11
Jasný, proč furt jahody
24. 8. 2015 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 4 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 24 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 48 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaký je rozdíl mezi aperitivem a digestivem? Každý z nich na nás působí jinak
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jakého pečete beránka? Dáváte přednost piškotovému nebo třenému těstu? Upéct jej můžete i bez formy
Další recepty
Tématické fráze: bellini piti selanka recept bellini.cz koktejl z bublinek belini koktejly belini recepty belini koktejl belinni koktejl proseco koktejl recept mlecny koktejl z višní koktejl bellini z jahody italský nápoj bellini
Suroviny: sekt, broskve, cukr moučkový
Bellini koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR34
8 názorů