Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,44 g |
Tuky | 7,21 g |
Vláknina | 12,03 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 440,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Jablková kuchárka.
Jedlo možno samozrejme upiecť aj spolu, v jednej väčšej mise.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2016 10:20
15. 10. 2015 22:42
15. 10. 2015 19:37
15. 10. 2015 16:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 6 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 17 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 36 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: recepty s hroznovým vínem recept jablkové vína jablkové vína, recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, skořice mletá, sůl, máslo, jablko, víno hroznové, cukr, škrob
Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN69
4 názory