Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,71 g |
Tuky | 86,24 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 306,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn8
Moje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn8
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 2 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechovo-broskvové řezy
Neregistrovaný před 2 minutami
Listové řezy s drobenkou
Neregistrovaný před 16 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Neregistrovaný před 27 minutami
Kuřecí vývar z PH
Neregistrovaný před 44 minutami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Neregistrovaný před 49 minutami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 52 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 54 minutami
Borůvkový koláč
Neregistrovaný před 55 minutami
Qurrito - podle sebe, ne jako z KFC
Neregistrovaný před 56 minutami
Sacher (Sachr dort)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
závin s jablky,
domaci zavin,
závin z jablek,
závin recept,
těsto na jablkový závin s droždím,
domácí závin s jablky,
tažený závin s jablky,
závin z domácí pekárny,
těsto na křehký jablkový závin s octem,
zaviny z jablek,
záviny s jablky,
jabkovy zavin,
jablkový závin bez kynutí,
maslovy zavin,
závin s práškem do pečiva,
rychlý jablkový závin,
jablkovyzavin,
tažený závin z domácí pekárny,
jablkovy zavyn,
rychlý jablkový závin s octem
Suroviny:
tuk,
cukr,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr skořice,
cukr moučkový,
žloutek
Komentáře (5)