Salát z červené řepy a marinované cibule
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 31,58 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vše je orientační. Někdo rád sladší, jiný kyselejší. Když není předem marinovaná cibule, stačí nakrájet větší cibuli na proužky a zalít cca 3 lžícemi jablečného octu. Asi po pěti minutách připravená k použití. Jinak předem marinovanou cibuli, kterou můžete použít i jako přílohu, najdete zde https://www.toprecepty.cz/recept/62807-marinovana-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2023 08:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 7 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 38 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 57 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Suroviny: řepa červená, cibule, olej olivový, med, cibule, pepř mletý, sůl, semínka sezamová, sýr balkánský
Salát z červené řepy a marinované cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAYK
1 názor