Jednoduchá boloňská omáčka
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 093 kJ / 3 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,44 g |
Tuky | 156,09 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 375,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
*Mléko v receptu být nemusí, je zde pouze pro zjemnění kyselosti rajčatového protlaku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2020 13:12
Jednoducha je ta originalni , toto je "Omacka z mleteho masa podle Zuzulaaa"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 10 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 21 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 37 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Suroviny: maso mleté, protlak rajčatový, cibule, rajče, olej, česnek, koření na mleté maso, koření oregáno, bazalka čerstvá, bujón hovězí, paprika sušená sladká, mléko, cukr, pepř, těstoviny, sýr nastrouhaný
Jednoduchá boloňská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3l8
1 názor