Domácí rýžová smetana
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 259 kJ / 1 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
Tuky | 100,40 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přestalo nás bavit platit 30 Kč za krabičku rýžové smetany, kterou používáme k výrobě domácích ledňáků. Zkusili jsme napodobit složení prodávaných smetan a na ledňáky je naprosto dostačující.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2022 12:34
5. 7. 2022 11:23
V tom je problém s náhražkami smetany, pokud máte alergii na mléko i na sóju. Sójové mléko se, tuším, dá používat k podobným účelům jako živočišné.
4. 7. 2022 20:27
Nepředpokládám, že se dá našlehat stejně jako klasická šlehačka a stejně i použít?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 17 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 56 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: rýže kulatozrnná, olej, voda
Domácí rýžová smetana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9r8
3 názory