Ghí žampióny v nudlích
Restování na másle je tradiční záležitost nejen v zahraniční kuchyni. Ne jako ghí (ghee), ale pod názvem "přepuštěné máslo" ho používaly již naše babičky. Nežlukne, dodá pokrmům až oříškovou chuť a potraviny se na něm nepřepalují.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 33,92 g |
Vláknina | 28,98 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 33,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Naprosto vynikající chuťovou pohodu zde zajišťuje přepuštěné máslo GHI, které uvolní opravdu veškeré chutě ze zeleniny a z žampiónů a dodá celému jídlu naprosto zázračný nádech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2023 17:29
29. 11. 2023 17:25
28. 11. 2023 08:48
27. 11. 2023 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 3 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 14 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 33 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Další recepty
Suroviny: žampióny, ghee, cibule, pórek, mrkev, kmín celý, šunka, omáčka sojová, nudle čínské
Ghí žampióny v nudlích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z0E
4 názory