Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé
Kuřecí roládky tentokrát netradičně naplníme vaječnou omeletou, paprikášem a fáší s petrželkou. Jako přílohu pak připravíme pavé z brambor a sýra, které je inspirováno francouzskou technikou skládání dlažby a drahých kamenů. Vše nám doladí cibulová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 469 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 438,72 g |
Tuky | 151,00 g |
Vláknina | 26,10 g |
Cholesterol | 2,18 g |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,73 g |
Sacharidy | 161,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na bramborové pavé z internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 21:10
3. 3. 2024 20:28
27. 2. 2024 20:12
27. 2. 2024 19:38
27. 2. 2024 00:27
27. 2. 2024 00:26
26. 2. 2024 21:37
26. 2. 2024 21:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 5 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 24 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 51 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, paprikáš, vejce, víno portské, petrželka, smetana, olej, cibule, olej, mouka hladká, vývar masový, máslo, smetana ke šlehání, sůl, brambory, sůl, pepř mletý, smetana, sýr nastrouhaný, olej
Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrpr
8 názorů