Candát na červené čočce
Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby, vynikající chuť středomořského koření čubrica i lehká příloha - to vše vás pobízí recept vyzkoušet.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 763 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,32 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu neznám. Doporučuji drobnozrnou čočku je chutnější než půlená. Lze udělat i s jinou rybou ale candát je podle mne nejchutnější naše ryba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2023 22:30
29. 6. 2023 21:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 8 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 5 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, ghee, okurka salátová, kopr čerstvý, čočka, soda jedlá, sůl, pepř mletý, koření čubrica, voda, šťáva citronová
Candát na červené čočce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6Rg
2 názory