Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 438 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 32,95 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 7,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2013 23:11
23. 5. 2013 09:25
22. 5. 2013 12:35
22. 5. 2013 06:07
21. 5. 2013 21:03
21. 5. 2013 20:59
21. 5. 2013 20:27
21. 5. 2013 20:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 7 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 18 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Právě bylo uvařeno:
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 2 hodinami
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 2 hodinami
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 2 hodinami
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 3 hodinami
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 3 hodinami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Pavla.D uvařila před 4 hodinami
Pizza jako z pizzerie
jaluma36 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Poctivý domácí pudink v luxusnější verzi. Stačí vyměnit pudinkový prášek za žloutky a pravou vanilku
Další recepty
Tématické fráze: omáčka mandlový krém mandlový krém omáčka mandlová panenka omáčka mandlový krém mandlový krém recept
Suroviny: panenka vepřová, olej olivový, pesto, smetana na vaření, mandle mleté, šťáva citronová, sůl, pepř bílý
Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qQK
8 názorů