Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátový závin

Variací na slané záviny existuje opravdu mnoho. Navíc jsou velice nenáročné na přípravu. Vyzkoušejte kombinaci špenátu, nivy a sušené šunky. Tato zajímavá kombinace chutí potěší všechny vaše strávníky.

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 9. 2015 12:27

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 261 kJ / 301 kcal
Bílkoviny21,07 g
Tuky22,80 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,83 g
Sacharidy2,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 9. 2015 13:44

S chutí bych si nabídla:-p:-K
I u nás je to jeden z mnoha oblíbených dobrot.Jen místo mandlí požívám slunečnicové semínko.Jak na posypání,tak i uvnitř závinu:yes:

hosta hosta

16. 9. 2015 12:29

Parádní, tvoje recepty se mi líbí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenátový závin zavin se špenátem slaný závin se špenátem listový závin se špenátem špenátová zavin závin špenatový recept na špenátový závin závin ze špenátem spenatovy zavin recept zavin se se špenátem špenátové závitky zavin ze spenatu špenatovi zavin špenatový závin z listového těsta slaný listový závin se špenátem slaný špenatový závin recept špenátový závin závin se špenátem a s nivou špenátové záviny špenenátový zavyn

Suroviny: těsto listové, špenát listový, sýr niva, vejce, mandle plátkové, šunka sušená

TopRecepty.cz

Špenátový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ozlr