Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Pokud máte doma zmrzlinovač, neváhejte a pusťte se do přípravy lahodně osvěžující zmrzliny, s příchutí třešně a rebarbory. Tato kombinace chutí vás zajisté okouzlí a zpříjemní parné letní dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 74,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou. Cukr dáme dle vlastní chuti. Někdy se stane, že se zmrzlina neudělá moc tuhá, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2019 10:50
cathleen: Já bych měnila moc ráda, za Tvé pečivo vždy A díky.
14. 6. 2019 17:24
14. 6. 2019 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 16 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 30 minutami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 1 hodinou
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
malami uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
pazderka83 uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
JankaGu. uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Mischpule uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
JanikM uvařila před 4 hodinami
Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem
bartonik uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZB7
3 názory