Šunková panenka v ovocné šťávě
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 13,55 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 20,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2020 07:39
Speciálně kachní prso - to je fakt kumšt, asi nejlepší je spolehnout se na hmat, tlak prstu, ptactvo obecně by mělo být propečené, tady já medium nee...ale zas ne moc....kuřecí prso je méně rizikové na přípravu....
Vepřová panenka - já preferuji přípravu na pánvi ( odkrojím palec a použiji jinak, váleček musí být souměrný) a pak napevno zatáhnout do dvojitého alobalu a nechat 10 minut dojít....mezitím dodělat šťávu z výpeku...No a nebo nechat v alobalu vystydnout a na jemné plátky použít třeba na vittelo tonnato místo telecího, vyzkoušeno mnohokrát, výborné...
27. 5. 2020 06:51
casino: Po 15 minutách už právě růžová není, je to kumšt odhadnout tak krátkou dobu, aby byla hotová a uvnitř zůstala ještě malinko růžová. Čím více ji pak budete péct, tím bude tužší, protože ztratí šťávu. Osobně nemám v oblibě maso, které se po nakrojení tváří, že je ještě téměř syrové - moje top je něco mezi well done a medium.
27. 5. 2020 05:55
26. 5. 2020 23:10
Jj, máte pravdu
Ale avšak ne každému šmakuje růžové maso...
Já si např. více než na předpisově pár minutek dělaných kachních prsou, pochutnám na prsou z tradičně pečené (třeba i pár hodin při nízké teplotě) kachničky (naposledy zrovínka včéra
26. 5. 2020 22:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Suroviny: panenka vepřová, vývar, šunka, hořčice plnotučná, olej olivový, bobkový list, tymián, jablko, pomeranče, sůl
Šunková panenka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3vK
5 názorů