Rajská omáčka s pečenou paprikou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 263 kJ / 3 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,94 g |
Tuky | 213,43 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 233,65 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2022 18:20
Papriky taky peču v troubě, ale do masa dám pro zjemnění cca 1/2 namočeného rohlíku v mléce. Rýži do masa dávají hodně na Slovensku.
3. 12. 2022 12:10
Tonja: To máte pravdu
I když jsem nedala rýži, tak masíčko bylo výborné.
Každý máme jiné chutě a každá vaří jinak.
I když jsem nedala rýži, tak masíčko bylo výborné.
Každý máme jiné chutě a každá vaří jinak.
2. 12. 2022 23:39
My jsme zvyklí do masa přimíchat rýži a tím papriky plnit. Připadá nám náplň vláčnější, méně tuhá, prostě podle nás lepší.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Rakytník řešetlákový zahradu pěkně zdobí a navíc je nabitý vitamíny. Bobulky zmrazíme nebo zpracujeme na sirupy a džemy
Další recepty
Suroviny: máslo, olej, cibule, mouka hladká, sůl, tymián, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, pepř celý, protlak rajčatový, cukr krupice, paprika, maso mleté, sůl, vejce, strouhanka, cibule, pepř
Rajská omáčka s pečenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNj6
3 názory