Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který dochutíme jednoduchou zálivkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,31 g |
Tuky | 101,73 g |
Vláknina | 30,88 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 65,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchyně Lidlu. Samozřejmě by se dal k rybě nabídnout i citron, nebo využít do salátu oblíbené bylinky, či přidat zeleninu, jakou máte rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2024 20:15
Anna Kocikova: To moc děkuji... Já také oceňuji srozumitelné recepty, protože vždy je něco, co mi nedochází, i když jiným je to úplně jasný. A tak se pak často vyptávám... Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend...
8. 3. 2024 20:12
Marie Svarcova: Moc děkuji Maruško... Měj krásný víkend.
7. 3. 2024 21:12
Moni,recept se mi moc líbí včetně srozumitelně napsaného postupu a krásné fotky
7. 3. 2024 09:30
Recept se mi moc líbí a foto máš nádherné - šikulka
6. 3. 2024 22:18
Bayta: Moc děkuji.
6. 3. 2024 21:58
Vypadá to dobře, pěkná kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 24 minutami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 31 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Další recepty
Suroviny: pstruh, sůl, pepř mletý, mouka hladká, česnek, olej olivový, máslo, brambory, fazolky zelené, cibule červená, česnek, rajče cherry, olivy černé, olej olivový, máslo, sůl, petrželka, hořčice, ocet vinný, sůl, pepř mletý, petrželka, olej olivový
Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzlJ
6 názorů