Játra podle mého tatínka
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 814 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,96 g |
Tuky | 37,97 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 951 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2019 20:54
casino:Mně už se podařila podešev ze všech typů !
26. 1. 2019 20:49
Veronika.Hrozna: "...ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší ! "
No, nevím, nevím...
...a neztvrdla asi i proto, že nebyla z brávka, ale z ptáka, že
No, nevím, nevím...
...a neztvrdla asi i proto, že nebyla z brávka, ale z ptáka, že
26. 1. 2019 20:47
Veronika.Hrozna: Jsem moc ráda, že vám chutnali, s krůtích to muselo být vynikající.
26. 1. 2019 19:32
Jaromira18: Vařila jsem z krůtích, jiné už neměli. Bylo to výborné, vůbec to po osolení vegetou neztvrdlo, proto jsem se ptala ! Manžel játra vždy obrlblá, teď ani muk!
Dala jsem méně hladké mouky, aby byla omáčka trochu řidší. S rýží jsme to snědli, ihned po dovaření. Nezbylo nic na fotku. Polepším se ofotím příště, určitě jsem nevařila naposled, ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší !
Dala jsem méně hladké mouky, aby byla omáčka trochu řidší. S rýží jsme to snědli, ihned po dovaření. Nezbylo nic na fotku. Polepším se ofotím příště, určitě jsem nevařila naposled, ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší !
26. 1. 2019 18:51
Veronika.Hrozna: Jen malinkou chvilinku.
25. 1. 2019 21:20
S tou smetanou a vegetou to ještě chvilku vaříš, nebo už ne ? Když zítra koupím kousek jater, uvařím. Už jsme dlouho neměli a já to mám ráda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 15 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 42 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jater osolení kuřecích jater játra aby při vaření neztrvdla vepřová játra se smetanou
Suroviny: játra vepřová, cibule, omáčka worcesterová, paprika sušená sladká, mouka hladká, kmín mletý, vegeta, sádlo, sůl, pepř mletý, smetana na vaření
Játra podle mého tatínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxP8
6 názorů