Játra obalená cibulí

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 5 názorů

Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
21

Suroviny

40 dkg vepřových jater
olej
2 cibule
6 dkg másla
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rozkrájená játra opečeme asi 4 minuty.

  2. Cibuli rozkrájíme na větší nudličky a zpěníme na másle. Horká játra obalíme v cibuli a osolíme.

  3. Hotové obložíme rajčaty, paprikami a podáváme s česnekovými topinkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Játra obalená cibulí

  • Vlasta Nováková Vlasta Nováková(neregistrovaný)

    tož toto sem vařila když prijeli mladí no a ti si teda jako pošmákli bylo to teda levný tož ale mě to nechutnalo až moc chutí místo jater sem tam dala králíka a eště sem udělala réžu takže tož to se dalo

    Odpovědět

  • ataata ataata

    Dělám ve dvou pánvích. Na jedné játra (vynikájící jsou kuřecí játra s bazalkou (Tesco, kaufland). Na druhé pak směs cibule, anglické nebo jiné slaniny, kousek papriky, trochu sójovky, může být i hlt vínečka. Podusit. V konečném důsledku pak k rýži porci jater a přelít směsí z druhé pánve.

    Odpovědět

  • ataata ataata

    Z vlastní zkušenosti doporučuji společně s cibulí osmahnout slaninu (např. oravskou nebo anglickou), případně česnekový bok. Hned to má jiný šmrnc. Posypu oreganem a bazalkou.

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    Játra jím jenom já, takže jsem si cibulku osmahla spolu s játry.;-):yes:

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    mělo by být v kategorii Pokrmy z vnitřností

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo